Rent a car Opatija

Planirate li putovanje u Opatiju, izbor i isporuka LAST MINUTE rent a car vozila jednostavna je i praktična. Nudimo mogućnost dostave na određenim lokacijama u Opatiji i široj okolici kako bi vaša vožnja krenula jednostavno i bez komplikacija.

Prikaži informacije o poslovnicama:

Iz velike ponude po povoljnim cijenama, možete birati vozila koja najbolje odgovaraju vašim potrebama. Neovisno radi li se o obiteljskom, luksuznom, grupnom, poslovnom ili putovanju u jednom smjeru, našom ponudom pokrivamo sve potrebe za najmom vozila.

Mali
Opel Karl A/C,Opel Corsa A/C...
Cijena od

35 €

Kompaktni
Opel Astra A/C,Opel Astra diesel A/C...
Cijena od

45 €

Srednji
Opel Astra Automatic A/C,Opel Insignia A/C...
Cijena od

57 €

Kombi / SUV
Opel Crossland A/C,Opel Grandland A/C...
Cijena od

49 €

Premium / Luksuzni
Peugeot 3008 Automatic A/C,Mercedes C class Automatic A/C...
Cijena od

70 €

Kabriolet
Mercedes C Class Cabrio Automatic A/C...
Cijena od

163 €

Cijena najma svih vozila uključuje:
  • TP - Osiguranje od krađe
  • Neograničena kilometraža
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Dodatni vozač
  • Aerodromska taksa
  • PDV 25%

Opatija Najam automobila

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i sigurni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car Opatija poslovnicama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u nekoj od naših poslovnica u lokaciji Opatija.

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnici Last minute rent a cara u Opatiji?

ISKUSTVO - LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 13 godina iskustva u poslovanju.

KVALITETA - Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.

VELIKI IZBOR VOZILA - U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Rent a car Opatija - grad (dostava/preuzimanje)

Last minute rent a car desination

Opatija - Hrvatska

Opatija je šarmantan primorski grad koji ima zanimljivu i živopisnu povijest, kulturnu baštinu te bilježi najdužu tradiciju turizma. Smještena ispod planine Učka, idealna je destinacija za planinare i izletnike. Poznata je i kao centar modernog zdravstvenog i Wellness turizma te iz godine u godinu vraća posjetitelje željne relaksacije i odmora od stresne svakodnevice. Tijekom boravka u Opatiji, prednosti najma LAST MINUTE rent a cara su mnogobrojne. Veliki izbor, jednostavna isporuka i povoljne cijene samo su neke od prednosti najma. Izaberite vozilo po vašem izboru, udobno se smjestite i krenite u opušteno istraživanje povijesnih znamenitosti, slikovitog okruženja Opatije, obližnjeg parka prirode Učka kao i brojnih plaža.

Rezerviraj rent a car vozilo u Opatija

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)