Rent a car Rovinj

Planirate li putovanje u Rovinj, za vas nudimo uvijek dostupnu visoku mobilnost uz mogućnost dostave željenog vozila na određenim lokacijama u Rovinju i široj okolici. Iz široke ponude počevši od malih gradskih, kompaktnih, vozila srednje klase, karavana, popularnih SUV vozilo, luksuznih limuzina do putničkih i teretnih kombija, možete birati vozila koja najbolje odgovaraju vašim željama.

Prikaži informacije o poslovnicama:

Iz široke ponude počevši od malih gradskih, kompaktnih, vozila srednje klase, karavana, popularnih SUV vozilo, luksuznih limuzina do putničkih i teretnih cargo kombija, možete birati vozila koja najbolje odgovaraju vašim željama.

Mali
Opel Karl A/C,Opel Corsa A/C...
Cijena od

326 kn

Kompaktni
Opel Astra A/C,Opel Astra diesel A/C...
Cijena od

426 kn

Srednji
Opel Astra Automatic A/C,Opel Insignia A/C...
Cijena od

501 kn

Karavan / SUV / Kombi
Opel Crossland A/C,Opel Grandland A/C...
Cijena od

457 kn

Premium / Luksuzni
Peugeot 3008 Automatic A/C,Mercedes C class Automatic A/C...
Cijena od

618 kn

Kabrio
Mercedes C Class Cabrio Automatic A/C...
Cijena od

1447 kn

Cijena najma svih vozila uključuje:
  • TP - Osiguranje od krađe
  • Neograničena kilometraža
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Dodatni vozač
  • Aerodromska taksa
  • PDV 25%

Rovinj Najam automobila

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i sigurni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car Rovinj poslovnicama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u nekoj od naših poslovnica u lokaciji Rovinj.

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Rovinju?

ISKUSTVO - LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 13 godina iskustva u poslovanju.

KVALITETA - Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.

VELIKI IZBOR VOZILA - U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Rent a car Rovinj - grad (dostava/preuzimanje)

Last minute rent a car desination

Rovinj – Hrvatska

Rovinj je turistički centar Istre, te je idealna destinacija svih koji žele doživjeti spoj mediteranske kulture i doživjeti romantiku uskih te živopisnih ulica i povijesnih spomenika. U vozilu po vašem izboru, udobno se smjestite i krenite u opušteno, zabavno i romantično istraživanje Rovinja i njegove okolice. Uz uvijek dostupnu pomoć našeg stručnog tima, kreirajte nezaboravne uspomene na vašem putovanju.

Rezerviraj rent a car vozilo u Rovinj

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)