% Rent a car posebne ponude %

Prati naše posebne ponude za rent a car usluge u Hrvatkoj i ostvari uštede. Nemoj propustiti iskoristiti posebne popuste koji će ti olakšati izbor idealnog rent a car vozila u Hrvatskoj.

Rent a car posebni popusti i akcije

Ostvari dodatne uštede najmom vozila koristeći naše posebne programe sa odličnim akcijskim cijenama. Iskoristi povoljne last minute cijene i rezerviraj svoje idealno rent a car vozilo brzo i jednostavno.

VOZITE SE SIGURNO I U DOBA KORONE

Svjesni smo da je pandemija koronavirusa utjecala na cijelo gospodarstvo, a možda upravo i na vaše poslovanje. Ako je trenutna situacija promijenila vaše navike poslovanja i trebate brzu prilagodbu na novonastalu situaciju, pripremili smo posebnu ponudu poslovnih najmova za vas.

Posebna ponuda

Iskoristite prilagođene cijene za dugoročne najmove za svibanj i lipanj i tako olakšajte obavljanje svojih poslovnih aktivnosti.

Fleksibilnost
Ne brinite o mogućnost izbora, jer Last minute u svakom trenutku pruža najveći izbor i raznoliku flotu vozila. Iskoristite mogućnost Door2Door usluge i vozite se sigurno uz našu 24/7 asistenciju. Dođe li pak do kvara automobila ili povratka zbog redovnog servisa ili registracije, vaša mobilnost i dalje ostaje na najvišem nivou uz odmah dostupno zamjensko vozilo.

U trenutcima kada se poslovne prilike mijenjaju gotovo svakodnevno, tijekom ugovorenog najma, vrstu i model vozila možete jednostavno mijenjati, ovisno o potrebama vašeg poslovanja. Pored mogućnosti zamjene vozila unutar ugovorenog perioda, svoje vozilo možete vratiti u svakom trenutku bez penala otkazivanja ugovora. Svoj najam niste obvezni ugovarati na dugi period te isti možete započeti s trajanjem na mjesec ili dva.

Bez troškova održavanja
Posebna ponuda dugoročnog najma prilagođena je u potpunosti svakom klijentu i tako se troškovi vašeg poslovanja znatno smanjuju. U trenutcima poput ovih, kada je klijentima bitno da svu koncentraciju, brigu i vrijeme usmjere na neometano odvijanje poslovanja, mi preuzimamo troškove:

- Registracije
- Tehničkog pregleda
- AO i kasko osiguranja
- Redovnog održavanja
- Door2Door usluge
- 24/7 asistencije na teritoriju RH
- Zamjenskog vozila

Dezinfekcija vozila
Vaše zdravlje i sigurnost nam je na prvome mjestu, stoga primjenjujemo sve mjere zaštite sukladno preporukama nadležnih tijela. Higijena vozila drži se na najvišim standardima, a mjere dezinfekcije su i dodatno pojačane. Uveli smo i siguran postupak rezervacije i preuzimanja vozila, gdje se u potpunosti minimalizira osobni kontakt.

Ponudu prilagođenu vašim potrebama možete zatražiti slanjem upita na info@rentacarlastminute.hr, a u slučaju dodatnih upita možete se javiti korisničkoj podršci koja je dostupna svaki dan od 08:00 – 20:00 na tel. +385 21 444 222.

NOVI, FLEKSIBILNIJI UVJETI OTKAZIVANJA

S obzirom na novonastalu situaciju uz virus COVID-19, obavještavamo vas da smo uveli nove i fleksibilnije uvijete otkazivanja.

Sada možete bezbrižno, jednostavno i s povjerenjem napraviti svoju rezervaciju.

Svjesni smo da Coronavirus trenutno ima globalni utjecaj te stvara neizvjesne okolnosti i zabrinutost među našim klijentima, stoga smo odlučili prilagoditi svoje uvijete otkazivanja.

Sada možete bez troškova naknade mijenjati datume vaše rezervacije te otkazati iste:

- SVE IZMJENE REZERVACIJA BEZ TROŠKOVA NAKNADE ZA NAJAM

- OTKAZIVANJA:

- Besplatno otkazivanje svake rezervacije do 48 sati prije preuzimanja za najmove do 31. svibnja 2020. godine. Odnosi se na rezervacije potvrđene direktno preko Last minute renta car-a. Rezervacije potvrđene preko agencijskih partnera se otkazuju prema uvjetima pojedinog partnera.

- Uobičajene odredbe o otkazivanju će se primjenjivati za najmove nakon 31. svibnja 2020. godine.

PROMO 30

ISKORISTI PROMO COD Večernjilist2020 I OSTVARI 30% POPUSTA NA KRATKOROČNE NAJMOVE

Ideš li na obiteljsko, poslovno ili romantično putovanje, u Last minute rent a car floti koja broji više od 3000 vozila svih brendova, sigurno ćeš pronaći odgovarajući model i za sebe.

Za nezaboravno zimsko putovanje osigurali smo i neodoljivih 30% popusta na sve kratkoročne najmove a tvoje putovanje olakšat će i gratis GPS sustav, dodatni vozač i dozvola za prelazak granice.

Last minute rent a car ima raširenu mrežu poslovnica po cijeloj Hrvatskoj i u svim najvećim zračnim lukama. Tako osiguravamo jednostavnost isporuke vozila i uvijek dostupnu podršku našeg rent a car tima.

Iskoristi PROMO CODE na najmove do 31.3.2020. preko web stranice www.rentacarlastminute.hr i stvaraj nezaboravne uspomene na svome putovanju.

*Popust se ne zbraja s ostalim popustima i ne odnosi se na posebne agencijske cijene.

Za više informacija nazovi +385 21 444 222 ili pošalji upit na reservations@rentacarlastminute.hr

Nikada nije kasno…
…za savršeno zimsko putovanje!

Završena nagradna igra „Last minute rent a car te nagrađuje“

Nakon završetka nagradne igre, 28. prosinca izvukli smo dobitnika nagrade, najam automobila Opel Insignia u trajanju od sedam dana, uz uključeni puni rezervoar goriva. U Domu sportova, na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, 10000, Zagreb u predvorju dvorane 2, izvukli smo sretnog dobitnika Stjepana Marjanovića iz Zagreba. Sretnom dobitniku, Last minute rent a car želi zabavnu i sigurnu vožnju.

Ovim putem, zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u našoj nagradnoj igri.

Last minute rent a car ne prestaje nagrađivati svoje korisnike, stoga pratite novosti na našoj web stranici, na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i igrajte se s nama.

Do sljedeće nagradne igre, možete pogledati i našu veliku i raznoliku ponudu vozila za najam na www.rentacarlastminute.hr ili posjetite jednu od naših 13 poslovnica diljem Hrvatske.

U floti koja broji više od 3000 vozila svih marki i brendova, sigurno ćete pronaći odgovarajući model i za vas. Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata jer vaše zadovoljstvo nam je na prvome mjestu. To potvrđuju i nagrade koje smo dobili za najbolju uslugu na svjetskoj razini od strane TUI Carsa, koja se temelji na postotku od 99,66% zadovoljnih korisnika.

Last minute rent a car ima raširenu mrežu poslovnica po cijeloj Hrvatskoj i u svim najvećim zračnim lukama. Tako osiguravamo jednostavnost isporuke vozila, uvijek dostupnu podršku našeg rent a car tima te optimalan omjer cijene i kvalitete, za najbolje iskustvo na vašem putovanju.

Nikada nije kasno za...
...pravilan odabir!

Vaš Last minute rent a car!

KUTIJA ŠIBICA - nagradna igra

KUTIJA ŠIBICA - nagradna igra

Na temelju članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/2009, 35/2013, 158/2013, 41/2014 i 143/2014) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 08/2010), VIATOR d.o.o. sa sjedištem u Splitu, Kralja Držislava 6, OIB: 64731717121 donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

LAST MINUTE RENT A CAR TE NAGRAĐUJE

Članak 1.

(1) Priređivač nagradne igre pod nazivom „LAST MINUTE RENT A CAR“ (dalje u tekstu: nagradna igra) je VIATOR društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge sa sjedištem u Splitu, Kralja Držislava 6, OIB: 64731717121, MBS: 060215982 (dalje u tekstu: Priređivač).

(2) Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe usluga Priređivača.

Članak 2.

Nagradna igra održavat će se tijekom utakmica „49. Malonogometnog turnira Kutija šibica 2019. powered by Coca-Cola“, u periodu od 17.12.2019. do okončanja turnira.

Članak 3.

(1) Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe najmanje 21 godine starosti uz posjedovanje valjane vozačke dozvole najmanje 2 godine, koji kao gledatelji budu nazočni na utakmicama iz članka 2. ovih Pravila.

(2) Nakon utakmice gledatelji će kod vozila Priređivača izloženog u predvorju moći reklamni letak ispuniti svojim podacima i tako ispunjeni letak ubaciti u za to predviđenu kutiju.

(3) Gledateljima koji u periodu od 17. do 22.12.2019. na prodajnim mjestima organizatora kupe ulaznice za bilo koju od utakmica iz članka 2. ovih Pravila reklamni letci bit će podijeljeni uz ulaznicu, ali neovisno o tome, i oni mogu ispuniti reklamne letke izložene u predvorju pored vozila Priređivača.

Članak 4.

(1) Nagrada koja se dodjeljuje dobitniku je najam automobila Opel Insignia u trajanju od sedam dana, uz uključeni puni rezervoar gorica.

(2) Ukupna vrijednost nagrade je 4.000,00 kn (PDV uključen).

Članak 5.

(1) Javno izvlačenje dobitnika održat će se nakon završetka finalne utakmice glavnog turnira iz članka 2. ovih Pravila, uz izravan prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji.

(2) Termin javnog izlačenja dobitnika ovisi o rasporedu organizatora i televizijskom prijenosu, pa Priređivač zadržava pravo promjene termina javnog izvlačenja.

(3) Ispravnost javnog izvlačenja dobitnika nadgledat će tročlana komisija, koju imenuje i ovlašćuje član društva Priređivača.

(4) O tijeku javnog izvlačenja dobitnika vodi se Zapisnik.

(5) Svi zainteresirani sudionici mogu prisustvovati javnom izvlačenju dobitnika.

Članak 6.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača, osobe povezane s organizacijom i provedbom nagradne igre, kao ni članovi uže obitelji (roditelji, supružnici, djeca) navedenih osoba.

Članak 7.

(1) Ime dobitnika bit će objavljeno na web stranici Priređivača (www.rentacarlastminute.hr), u roku od osam dana od dana izvlačenja, te će isti obavijest o osvojenoj nagradi i informacije o preuzimanju primiti SMS porukom na broj mobitela kojeg je naveo pri ispunjavanju reklamnog letka.

(2) Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri dobitnik pristaje na objavu svojih osobnih podataka te ovlašćuje Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu ako se isti koriste u svrhu javne objave rezultata nagradne igre, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradnu igru.

(3) Dobitnik će nagradu preuzeti u jednoj od poslovnica Priređivača, prema prethodnom dogovoru s Priređivačem, a najkasnije do 31.05.2020.

(4) Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi predočenjem važeće osobne iskaznice i važeće vozačke dozvole.

Članak 8.

(1) Nakon preuzimanja nagrade dobitnik s Priređivačem zaključuje poseban ugovor o najmu u trajanju od najviše sedam dana.

(2) Na ugovoru iz stavka 1. ovog članka dobitnik će biti naznačen kao najmoprimac i kao korisnik, a na taj se ugovor primjenjuju Opći uvjeti najma Priređivača, a posebno glede odgovornosti za štetu na vozilu, počinjene prometne i parkirne prekršaje, kršenje zabrane da se vozilo daje na korištenje drugoj osobi te za kršenje zabrane kretanja u zemljama posebno navedenima u Općim uvjetima najma Priređivača.

Članak 9.

(1) VIATOR d.o.o. zadržava pravo postupiti sukladno odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara kako bi se izbjegnula bilo kakva mogućnost zloupotrebe na štetu većine sudionika. Nagradna igra je podložna ovim Pravilima u cijelosti i sve skraćene verzije ovih Pravila mogu se objaviti samo kao smjernice.

(2) Nagradna igra može se otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja iz opravdanih razloga i u iznimnim okolnostima zbog nastupa više sile, kada to na zahtjev Priređivača odobri Ministarstvo financija. Pod višom silom podrazumijeva se nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći i otkloniti.

(3) Promjenu ovih Pravila Priređivač će objaviti na isti način na koji je objavio ova Pravila.

(4) Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem web stranice Priređivača www.rentacarlastminute.hr.

(5) Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

(6) Ova Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izjavi pisanu suglasnost, te ista budu objavljena putem web stranice Priređivača www.rentacarlastminute.hr.

Članak 10.

(1) Priređivač se obvezuje zainteresiranim osobama omogućiti da se upoznaju s ovim Pravilima.

(2) Priređivač jamči da će osobne podatke sudionika nagradne igre koristiti isključivo u svrhu realizacije nagradne igre, kao i u ostale svrhe za koje je sudionik dao svoju privolu, te da će ih štititi i obrađivati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679, Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka te svojim internim aktima.

Članak 11.

(1) U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Splitu.

(2) Ova Pravila odobrena su Rješenjem Ministarstva financija od 05.12.2019., KLASA: UP/I-460-02/19-01/772, URBROJ: 513-07-21-01-19-2.

U Splitu, 11.12.2019.

VIATOR d.o.o.

Trpimir Botica, član društva

 

 

 

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)