PIKNIK

Imamo sve što ti treba za dobar piknik!

Stiglo nam je proljeće, a s tim i lijepo vrijeme idealno za odmor u prirodi.

Svi smo željni sunca, svježeg zraka, igre u prirodi i bijega od svakodnevice i briga. Što je bolje za sve to nego jedan dobar piknik s dobrim društvom ! Okupite svoje najdraže osobe i odaberite omiljeno odredište, a mi smo se pobrinuli da piknik bude savršen uz automobil po tvojoj želji.

Sve što ti treba imaš uz Last minute rent a car!

Odaberi vozilo

OSTVARI SVOJE SNOVE

Budi PrvoklaSAN s Last minute rent a car-om!

Luksuzni auti oduvijek predstavljaju statusni simbol, ali i predmet želje mnogih autoentuzijasta.

Budući da se radi o luksuznom automobilu koji si rijetki mogu priuštiti, većina ljudi smatra kako nikada neće imati priliku iskusiti vožnju u njemu.

Last minute rent a car je tu da ti omogući vožnju nekog od automobila iz luksuzne kategorije i poručuje ti da se zanosiš snovima!

Za one koji odabiru autmobil za suputnika na duge staze, znamo koliko teška može biti odluka odlučiti se za onaj pravi...

Ono što bi ti olakšalo izbor je definitivno više provedenog vremena u automobilu kojeg planiraš voziti godinama, a ne tek kratka testna vožnja.

Upravo zato Last minute je tu da pomogne u toj odluci koja uistinu ne mora biti tako teška. Isprobaj neke od prvoklasnih automobila iz željene kategorije i uvjeri se je li to zaista automobil o kojem si sanjao.

Budi PrvoklaSAN s Last minute rent a car-om!

Odaberi vozilo

PROMO VALENTINOVO

Dobra proslava ne započinje s balonima već u dobrom društvu…

Ako se vama ili nekome od vaših najdražih bliži rođendan, imamo super ideju. Zašto ove godine ne biste okupili ekipu i organizirali roadtrip?

Bilo da putujete s cijelim društvom ili samo uživate u vikend putovanju s najboljom prijateljicom ili partnerom, rođendanski roadtrip pretvorite u zaokruženu pustolovinu.

Okupite svoje najdraže ljude, odlučite kamo ćete ići, rentajte auto i krenite na najzabavniji rođendanski roadtrip ovog proljeća. Iako, za putovanje s ekipom nekad ne morate imati poseban povod – dovoljno je sjesti u auto i zaputiti se u nepoznato.

Nikad nije kasno…
…za dobar provod u dobrom društvu!

Odaberi vozilo

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)