Rent a car Pula

LAST MINUTE rent a car poslovnicu možete pronaći na zračnoj luci Pula. Neovisno o tome dolazite li na zračnu luku ili u grad, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za najbolju rent-a-car uslugu. Za praktičan i jednostavan početak planiranog putovanja, nudimo mogućnost isporuke vozila i u široj okolici Pule.

Prikaži informacije o poslovnicama:

Iz velike ponude obiteljskih, malih gradskih, kompaktnih, vozila srednje klase, karavana, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Početak putovanja potvrdite jednostavnom ON-LINE rezervacijom, jer u svakom trenutku nudimo veliki izbor vozila po povoljnim cijenama.

Cijena najma svih vozila uključuje:
  • TP - Osiguranje od krađe
  • Neograničena kilometraža
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Dodatni vozač
  • Aerodromska taksa
  • PDV 25%

Pula Najam automobila

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i sigurni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car Pula poslovnicama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u nekoj od naših poslovnica u lokaciji Pula.

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Puli?

ISKUSTVO - LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 13 godina iskustva u poslovanju.

KVALITETA - Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.

VELIKI IZBOR VOZILA - U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Rent a car Pula - zračna luka

Last minute rent a car desination

Pula - Hrvatska

Pula je najveći grad u Istarskoj županiji te kao takav poznat po brojnim povijesno-kulturnim znamenitostima, od kojih se posebno ističe poznata pulska Arena. Pulska Arena predstavlja jedan od najbolje očuvanih amfiteatara u svijetu koji vrijedi posjetiti. Posjetite i vi Pulu i otkrijte mnoge priče i legende koje se vežu uz poznatu Arenu. Izaberite vozilo iz naše ponude i uživajte u sigurnom i opuštenom putovanju po ulicama Pule i okolicom.

Rezerviraj rent a car vozilo u Pula

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)