Rent a car Pula Najam automobila Pula: od 39,00€ /dan

Pronađi rent a car vozilo
Calendar Icon

Poslovnice

poslovnice Pula

Last Minute rent a car poslovnicu možete pronaći u zračnoj luci Pula. Neovisno o tome dolazite li na zračnu luku ili u grad, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za najbolju rent a car uslugu.

Pronađite auto za sebe, potvrdite svoj odabir online rezervacijom i check in - om te doživite osjećaj bezbrižnog najma uz Last Minute rent a car.

pula-airport.jpg

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Puli?

users

Iskustvo

LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 17 godina iskustva u poslovanju.
star

Kvaliteta

Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.
pink car

Velika flota vozila

U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Cijena uključuje:

checkmark TP - Osiguranje od krađe
checkmark Neograničena kilometraža
checkmark CDW - Osiguranje od štete
checkmark Dodatni vozač
checkmark Aerodromska taksa
checkmark PDV 25%

Kategorije vozila

Iz velike ponude malih gradskih vozila, kompaktnih, vozila srednje klase, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju potvrdite svoj izbor, jer na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Najam automobila Pula

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i uvjereni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car poslovnicama u Pulau. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u jednoj od naših poslovnica na lokaciji Pula.

Pula - Hrvatska

Pula je najveći grad u Istarskoj županiji te kao takav poznat po brojnim povijesno-kulturnim znamenitostima, od kojih se posebno ističe poznata pulska Arena. Pulska Arena predstavlja jedan od najbolje očuvanih amfiteatara u svijetu koji vrijedi posjetiti. Posjetite i vi Pulu i otkrijte mnoge priče i legende koje se vežu uz poznatu Arenu. Izaberite vozilo iz naše ponude i uživajte u sigurnom i opuštenom putovanju po ulicama Pule i okolicom.

Pula