Rent a car Rijeka Najam automobila Rijeka: od 39,00€ /dan

Pronađi rent a car vozilo
Calendar Icon

Poslovnice

poslovnice Rijeka

Last minute rent a car u Rijeci ima dvije poslovnice kako bi klijentima osigurali još kvalitetniju uslugu najma vozila kroz jednostavnu isporuku i laku dostupnost. U svakom trenutku, nudimo veliki izbor kvalitetnih vozila po povoljnim cijenama, kao i korisne dodatke koji će vaše putovanje učiniti još jednostavnijim i zanimljivijim.

U svrhu pružanja najbolje usluge, klijenti imaju mogućnost napraviti online rezervaciju i check in. Doživite bezbrižno iskustvo putovanja jer Last Minute tim vam je na raspolaganju kao pouzdan oslonac tijekom cijelog perioda najma. .

Rijeka.jpg

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Rijeci?

users

Iskustvo

LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 17 godina iskustva u poslovanju.
star

Kvaliteta

Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.
pink car

Velika flota vozila

U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Cijena uključuje:

checkmark TP - Osiguranje od krađe
checkmark Neograničena kilometraža
checkmark CDW - Osiguranje od štete
checkmark Dodatni vozač
checkmark Aerodromska taksa
checkmark PDV 25%

Kategorije vozila

Iz velike ponude malih gradskih vozila, kompaktnih, vozila srednje klase, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju potvrdite svoj izbor, jer na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Najam automobila Rijeka

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i uvjereni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car poslovnicama u Rijekau. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u jednoj od naših poslovnica na lokaciji Rijeka.

Rijeka – Hrvatska

Rijeka je najveća Hrvatska luka te treći najveći grad u Hrvatskoj. Poznat je po bogatoj kulturi, zanimljivim i zabavnim događanjima. Želite li posjetiti prijestolnicu kulture za 2020. godinu te grad koji organizira jedan od najvećih karnevalskih festivala, Rijeka je sigurno pravi odabir. Pored brojnih znamenitosti, možete se opustiti i na prelijepim plažama te posjetiti neke od obližnjih nacionalnih parkova. Jedan od najboljih načina za posjetiti Rijeku i njene znamenitosti je sa zabavnim vozilom iz LAST MINUTE rent a car ponude. Uživajte u stvaranju novih i nezaboravnih uspomena u komforu našeg vozila, te uvijek dostupnu podršku LAST MINUTE stručnog tima.

Rijeka