Rent a car Rijeka

Last minute rent a car u Rijeci ima dvije poslovnice za jednostavnu isporuku vozila. Nudimo i mogućnost dostave u široj okolici kako bismo osigurali lakšu dostupnost i organiziranje vašeg putovanja. Iz široke ponude vozila, od malih gradskih, kompaktnih, vozila srednje klase, karavana, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, do putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najviše odgovara vašim potrebama. Vaš odabir potvrdite jednostavnom ON-LINE rezervacijom i dogovorite preuzimanje u jednoj od naših poslovnica.

Prikaži informacije o poslovnicama:

U svakom trenutku, nudimo veliki izbor vozila po povoljnim cijenama, kao i korisne dodatke koji će vaše putovanje učiniti jednostavnijim i zanimljivijim. Tijekom putovanja, LAST MINUTE tim uvijek vam je na raspolaganju kao pouzdan oslonac za sigurno putovanje.

Mali
VW UP,Opel Corsa...
Cijena od

26 €

Kompaktni
Kia Stonic,Opel Astra diesel...
Cijena od

32 €

Kombi / SUV
Opel Crossland,Dacia Jogger...
Cijena od

33 €

Srednji
Renault Megane Automatic,Opel Insignia...
Cijena od

55 €

Premium / Luksuzni
Mercedes C class Automatic,Mercedes E class Automatic...
Cijena od

69 €

Cijena najma svih vozila uključuje:
  • TP - Osiguranje od krađe
  • Neograničena kilometraža
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Dodatni vozač
  • Aerodromska taksa
  • PDV 25%

Rijeka Najam automobila

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i sigurni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car Rijeka poslovnicama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u nekoj od naših poslovnica u lokaciji Rijeka.

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Rijeci?

ISKUSTVO - LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 13 godina iskustva u poslovanju.

KVALITETA - Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.

VELIKI IZBOR VOZILA - U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Rent a car Rijeka - grad

Rent a car Rijeka - zračna luka - Krk

Last minute rent a car desination

Rijeka – Hrvatska

Rijeka je najveća Hrvatska luka te treći najveći grad u Hrvatskoj. Poznat je po bogatoj kulturi, zanimljivim i zabavnim događanjima. Želite li posjetiti prijestolnicu kulture za 2020. godinu te grad koji organizira jedan od najvećih karnevalskih festivala, Rijeka je sigurno pravi odabir. Pored brojnih znamenitosti, možete se opustiti i na prelijepim plažama te posjetiti neke od obližnjih nacionalnih parkova. Jedan od najboljih načina za posjetiti Rijeku i njene znamenitosti je sa zabavnim vozilom iz LAST MINUTE rent a car ponude. Uživajte u stvaranju novih i nezaboravnih uspomena u komforu našeg vozila, te uvijek dostupnu podršku LAST MINUTE stručnog tima.

Rezerviraj rent a car vozilo u Rijeka

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)