Rent a car Split Najam automobila Split: od 39,00€ /dan

Pronađi rent a car vozilo
Calendar Icon

Poslovnice

poslovnice Split

Last Minute rent a car posluje u Splitu na tri različite lokacije kako bi lakom dostupnosti i jednostavnosti isporuke vozila osigurali što kvalitetniju uslugu najma. Uz mogućnost online rezervacije i check in-a proces preuzimanja vozila je još brži i jednostavniji.

Izaberite optimalno vozilo online i preuzmite ga na jednoj od tri atraktivne lokacije gdje će vas dočekati naš stručni tim koji je uvijek na raspolaganju za sve potrebne informacije.

Split.jpg

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Splitu?

users

Iskustvo

LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 17 godina iskustva u poslovanju.
star

Kvaliteta

Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.
pink car

Velika flota vozila

U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Cijena uključuje:

checkmark TP - Osiguranje od krađe
checkmark Neograničena kilometraža
checkmark CDW - Osiguranje od štete
checkmark Dodatni vozač
checkmark Aerodromska taksa
checkmark PDV 25%

Kategorije vozila

Iz velike ponude malih gradskih vozila, kompaktnih, vozila srednje klase, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju potvrdite svoj izbor, jer na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Najam automobila Split

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i uvjereni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car poslovnicama u Splitu. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u jednoj od naših poslovnica na lokaciji Split.

Split - Hrvatska

Split je najveći grad u Dalmaciji i po broju stanovnika drugi najveći grad u Hrvatskoj. Pored njegove veličine, prirodne i kulturne znamenitosti koje se nalaze na UNESCO-voj listi zaštićenih dobara čine ga idealnom destinacijom za odmor. Šetajući starom gradskom jezgrom možete uživati u drevnoj povijesti 1700 godina stare Dioklecijanove palače, a zatim iskoristiti odmor u prirodi šume Marjan s prekrasnim pogledima na cijeli grad i okolne otoke. Uživajte na brojnim plažama, ukusnoj gastronomiji, koncertima i kulturnim događanjima kroz cijelu godinu, a za sigurnu mobilnost oslonite se na Last minute rent a car.

Split