Rent a car Zadar

LAST MINUTE rent a car poslovnicu možete pronaći na zračnoj luci Zadar gdje će vas dočekati naš stručni tim za najbolju rent-a-car uslugu. U potrazi ste za zabavnim i sigurnim vozilom, uz jednostavne uvjete rezervacije i povoljne cijene, s kojim ćete kreirati jedinstvena iskustva i moći posjetiti brojne znamenitosti, naša ponuda pokriva sve vaše potrebe.

Prikaži informacije o poslovnicama:

Široka ponuda vozila, počevši od ekonomičnih, kompaktnih, standardnih, premium, luksuznih, kombija i minibuseva po povoljnim cijenama najma, zadovoljit će i najzahtjevnije potrebe klijenata. Svoj odabir potvrdite jednostavnom ON-LINE rezervacijom. Udobno se smjestite i krenite na svoje putovanje.

Mali
VW UP,Opel Corsa...
Cijena od

26 €

Kompaktni
Kia Stonic,Opel Astra diesel...
Cijena od

32 €

Kombi / SUV
Opel Crossland,Dacia Jogger...
Cijena od

33 €

Srednji
Renault Megane Automatic,Opel Insignia...
Cijena od

55 €

Premium / Luksuzni
Mercedes C class Automatic,Mercedes E class Automatic...
Cijena od

69 €

Cijena najma svih vozila uključuje:
  • TP - Osiguranje od krađe
  • Neograničena kilometraža
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Dodatni vozač
  • Aerodromska taksa
  • PDV 25%

Zadar Najam automobila

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i sigurni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car Zadar poslovnicama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u nekoj od naših poslovnica u lokaciji Zadar.

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnici Last minute rent a cara u Zadru?

ISKUSTVO - LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 13 godina iskustva u poslovanju.

KVALITETA - Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.

VELIKI IZBOR VOZILA - U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Rent a car Zadar - zračna luka

Last minute rent a car desination

Zadar - Hrvatska

Zadar je vlasnik drevnih rimskih ruševina, srednjovjekovnih crkvi, zanimljivih muzeja i prelijepih plaža, te kao takav jedan je od gradova koje vrijedi posjetiti. Pored povijesnih atrakcija, Zadar je i vlasnik prvih morskih orgulja na svijetu koje pretvaraju zvuk valova u melodije. Postanite i vi jedan od njegovih posjetitelja i doživite magični zalazak Sunca uz zvuk jedinstvenih morskih orgulja. Uz LAST MINUTE rent a car možete opušteno i sigurno uživati u vožnji do Zadra, prelijepim panoramskim pogledima na njegovu okolicu te posjetiti njegove znamenitosti.

Rezerviraj rent a car vozilo u Zadar

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)