Rent a car Zadar Najam automobila Zadar: od 39,00€ /dan

Pronađi rent a car vozilo
Calendar Icon

Poslovnice

poslovnice Zadar

Last Minute poslovnicu možete pronaći u zračnoj luci Zadar gdje ćete moći birati između brojnih kvalitetnih vozila, a naš stručni tim će se pobrinuti da dobijete najbolju rent a car uslugu.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i sigurnim vozilom, posjetite nas u zračnoj luci Zadar i pronađite auto za sebe. Uz jednostavne uvjete rezervacije i povoljne cijene, naša ponuda pokriva sve vaše potrebe. Kako bi proces preuzimanja vozila učinili još bržim i jednostavnijim, napravite online rezervaciju i check in.

Zadar.jpg

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnici Last minute rent a cara u Zadru?

users

Iskustvo

LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 17 godina iskustva u poslovanju.
star

Kvaliteta

Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.
pink car

Velika flota vozila

U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Cijena uključuje:

checkmark TP - Osiguranje od krađe
checkmark Neograničena kilometraža
checkmark CDW - Osiguranje od štete
checkmark Dodatni vozač
checkmark Aerodromska taksa
checkmark PDV 25%

Kategorije vozila

Iz velike ponude malih gradskih vozila, kompaktnih, vozila srednje klase, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju potvrdite svoj izbor, jer na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Najam automobila Zadar

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i uvjereni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car poslovnicama u Zadaru. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u jednoj od naših poslovnica na lokaciji Zadar.

Zadar - Hrvatska

Zadar je vlasnik drevnih rimskih ruševina, srednjovjekovnih crkvi, zanimljivih muzeja i prelijepih plaža, te kao takav jedan je od gradova koje vrijedi posjetiti. Pored povijesnih atrakcija, Zadar je i vlasnik prvih morskih orgulja na svijetu koje pretvaraju zvuk valova u melodije. Postanite i vi jedan od njegovih posjetitelja i doživite magični zalazak Sunca uz zvuk jedinstvenih morskih orgulja. Uz LAST MINUTE rent a car možete opušteno i sigurno uživati u vožnji do Zadra, prelijepim panoramskim pogledima na njegovu okolicu te posjetiti njegove znamenitosti.

Zadar