Rent a car Dubrovnik Najam automobila Dubrovnik: od 39,00€ /dan

Pronađi rent a car vozilo
Calendar Icon

Poslovnice

poslovnice Dubrovnik

Last minute rent a car u Dubrovniku ima dvije poslovnice na atraktivnim lokacijama gdje lako možete preuzeti svoje omiljeno vozilo iz ponude.

Za jednostavnije preuzimanje na lokacijama u Dubrovniku potvrdite svoj odabir putem online rezervacije i check in-a, a naš stručni tim će se pobrinuti da na vaše potrebe odgovorimo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Dubrovnik.jpg

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Dubrovniku?

users

Iskustvo

LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 17 godina iskustva u poslovanju.
star

Kvaliteta

Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.
pink car

Velika flota vozila

U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Cijena uključuje:

checkmark TP - Osiguranje od krađe
checkmark Neograničena kilometraža
checkmark CDW - Osiguranje od štete
checkmark Dodatni vozač
checkmark Aerodromska taksa
checkmark PDV 25%

Kategorije vozila

Iz velike ponude malih gradskih vozila, kompaktnih, vozila srednje klase, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju potvrdite svoj izbor, jer na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Najam automobila Dubrovnik

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i uvjereni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car poslovnicama u Dubrovniku. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u jednoj od naših poslovnica na lokaciji Dubrovnik.

Dubrovnik - Hrvatska

Dubrovnik je jedan od najljepših gradova i najistaknutija turistička destinacija Mediterana, poznat još kao i "Biser Jadrana". Njegove znamenitosti nalaze se na popisu svjetske baštine UNESCO- a te je jedan od najposjećenijih gradova u Hrvatskoj. Neovisno o tome dolazite li u Dubrovnik prvi put ili se vraćate ponovno, njegove povijesne ulice, drevne gradske zidine, prekrasne plaže kao i panoramski pogledi s brda Srđ neće vas ostaviti ravnodušnima. Posjetite i vi Dubrovnik i provjerite što ga čini posebnim. Za zabavno putovanje bez stresa i mobilnost na najvećoj razini, odaberite LAST MINUTE rent a car i uživajte u stvaranju nezaboravnih uspomena iz Dubrovnika.

Dubrovnik