Rent a car Dubrovnik

Last minute rent a car u Dubrovniku ima dvije poslovnice na atraktivnim lokacijama gdje možete preuzeti svoje omiljeno vozilo iz ponude.

Prikaži informacije o poslovnicama:

Iz velike ponude zabavnih, kompaktnih, vozila srednje klase, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju potvrdite svoj izbor, jer na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Mali
Opel Karl A/C,Opel Corsa A/C...
Cijena od

230 kn

Kompaktni
Opel Astra A/C,Opel Astra diesel A/C...
Cijena od

303 kn

Srednji
Opel Astra Automatic A/C,Opel Insignia A/C...
Cijena od

387 kn

Karavan / SUV / Kombi
Opel Crossland A/C,Opel Grandland A/C...
Cijena od

348 kn

Premium / Luksuzni
Peugeot 3008 Automatic A/C,Mercedes C class Automatic A/C...
Cijena od

559 kn

Kabrio
Mercedes C Class Cabrio Automatic A/C...
Cijena od

747 kn

Cijena najma svih vozila uključuje:
  • TP - Osiguranje od krađe
  • Neograničena kilometraža
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Dodatni vozač
  • Aerodromska taksa
  • PDV 25%

Dubrovnik Najam automobila

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i sigurni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car Dubrovnik poslovnicama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u nekoj od naših poslovnica u lokaciji Dubrovnik.

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Dubrovniku?

ISKUSTVO - LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 13 godina iskustva u poslovanju.

KVALITETA - Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.

VELIKI IZBOR VOZILA - U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Rent a car Dubrovnik - zračna luka

Rent a car Dubrovnik - grad

Last minute rent a car desination

Dubrovnik – Hrvatska

Dubrovnik je jedan od najljepših gradova i najistaknutija turistička destinacija Mediterana, poznat još kao i "Biser Jadrana". Njegove znamenitosti nalaze se na popisu svjetske baštine UNESCO- a te je jedan od najposjećenijih gradova u Hrvatskoj. Neovisno o tome dolazite li u Dubrovnik prvi put ili se vraćate ponovno, njegove povijesne ulice, drevne gradske zidine, prekrasne plaže kao i panoramski pogledi s brda Srđ neće vas ostaviti ravnodušnima. Posjetite i vi Dubrovnik i provjerite što ga čini posebnim. Za zabavno putovanje bez stresa i mobilnost na najvećoj razini, odaberite LAST MINUTE rent a car i uživajte u stvaranju nezaboravnih uspomena iz Dubrovnika.

Rezerviraj rent a car vozilo u Dubrovnik

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)