UVJETI KORIŠTENJA

 


Korištenjem ove web stranice VIATOR d.o.o. (Split, Kralja Držislava 6, OIB: 64731717121, dalje u tekstu: voditelj obrade) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama voditelja obrade smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni www.rentacarlastminute.hr.

Voditelj obrade zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Voditelj obrade se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika, bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Voditelj obrade nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Voditelj obrade ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice voditelja obrade ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.