Roadtrip s ekipom je super ideja za proljetno putovanje

Roadtrip s ekipom je super ideja za proljetno putovanje

Roadtrip s ekipom je super ideja za proljetno putovanje

PONEDJELJAK, 04. OŽUJKA 2024.

 

Poznat vam je onaj osjećaj koji vas preuzme na otvorenoj cesti – radost, uzbuđenje i valovi adrenalina? Baš zbog toga je roadtrip posebno zanimljiv i pruža neprocjenjivo iskustvo. Vožnja od mjesta do mjesta, istraživanje i otkrivanje okoline pretvara putovanje u pravu avanturu koju ćete još dugo pamtiti.

 

Kako organizirati roadtrip? Za početak odaberite destinaciju.
U nastavku smo izdvojili par destinacija koje su kao stvorene za roadtrip.

 

Roadtrip po Istri


Istra je odlična destinacija za roadtrip jer krije mnoga mjestašca i lokacije na kojima se vrijedi zaustaviti. Krenite od nekog većeg grada prema unutrašnjosti i poželjet ćete se zaustaviti na svakom koraku. Motovun, Grožnjan, Oprtalj, Momjan samo su neki od prekrasnih gradića i predjela u unutrašnjosti Istre.
Grožnjan je mali gradić u Istri poznat po svojoj srednjovjekovnoj arhitekturi, slikovitim ulicama i umjetničkoj zajednici. Prošećite i istražite bogatu povijest i arhitekturu Starog grada. Sigurni smo kako će vas njegove šarmantne uličice, kamene kuće odvesti u jednu drugu dimenziju.
Nedaleko Grožnjana smjestio se Motovun, najpoznatiji istarski srednjovjekovni gradić. Ljeti postaje centar filmskog svijeta zahvaljujući Motovun Film Festivalu, a domaćin je i mnogim drugim manifestacijama i događanjima koji su dodatni motiv za posjetiti ga. Njegovo kulturno nasljeđe, prirodne znamenitosti i uživanje u autohtonim delicijama i vinu samo su neki od razloga zašto je odlazak u Motovun u bilo koje doba godine super ideja.