Više od 10 godina, flota sa više od 2000 automobila, preko 100 000 zadovoljnih korisnika samo su neki od razloga zašto izabrati LAST MINUTE Rent a car.

Dugogodišnjim iskustvom, konstantnim obnavljanjem flote automobila, ulaganjem u obrazovanje zaposlenika, povoljnim cijenama te posebnim pristupom našim klijentima dobili smo jednu od najljepših nagrada, TUI priznanje za najmanji broj reklamacija. Osim zadovoljstva naših dragih klijenata, veliko zadovoljstvo nam pruža i činjenica da se naš trud i rad cijeni ne samo u Hrvatskoj, već i na svjetskoj razini.

Biraj između preko 2000 rent a car vozila koja možeš rezervirati i preuzeti u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Dolaziš u Hrvatsku avionom i želiš iznajmiti automobil? LAST MINUTE Rent a car automobile možeš preuzeti u gotovo svim većim gradovima koji imaju zračnu luku.

 

Posebne pogodnosti

Povoljan rent a car u Hrvatskoj

Pitaš se kako možemo biti najbolji i ujedno povoljni? Zato što stavljamo potrebe, želje i zadovoljstvo naših klijenata na prvo mjesto. Rezerviraj LAST MINUTE rent a car vozilo i uvjeri se u kvalitetu naše usluge.

LAST MINUTE rent a car u Hrvatskoj

LAST MINUTE Rent a car nudi mogućnost najma automobila u svim većima gradovima u Hrvatskoj. Rezerviraj svoj rent a car automobil u najbližoj LAST MINUTE Rent a car poslovnici. Želiš rezervirati (preuzeti / vratiti) automobil u bilo kojoj destinaciji u Hrvatskoj? Nema problema, sve što trebaš je kontaktirati nas i obavijestiti gdje želiš preuzeti ili vratiti svoje vozilo.

FAQ - Često postavljana pitanja

 • Što je SCDW?

  SCDW je kratica za Super Collision Damage Waiver -dodatno osiguranje s kojim otkupljujet učešće u šteti.

 • Koliko SCDW košta?

  Visina iznosa za SCDW ovisi o kategoriji vozila.

 • Može li se umjesto kreditne kartice kao garancija ostaviti gotovinski depozit?

  Kao garancija ne može se ostaviti gotovinski depozit radi eventualnih dodatnih naplata. Dogodi se da različite parking kazne, prometni prekršaji i sl. pristignu na našu adresu 15-30 dana nakon što je vozilo vraćeno. U slučaju gotovinskog depozita, nemamo od kud naplatiti takve dodatne troškove.

 • Može li se promijeniti ili otkazati rezervacija?

  U slučaju da nositelj rezervacije želi promijeniti ili otkazati rezervaciju, mora to učiniti pismenim putem (e-mailom ili faksom). Promjene predstavljaju promjenu imena nositelja rezervacije ili datuma početka i/ili datuma završetka usluge. Ako nositelj rezervacije otkaže rezervaciju do 14 dana prije početka korištenja usluge, naplaćuje se naknada za otkazivanje od 10,00 €. Ako nositelj rezervacije otkaže rezervaciju unutar 14 dana do početka korištenja usluge, ne preuzme rezervirano vozilo ili otkaže rezervaciju nakon dogovorenog termina za preuzimanje vozila, naplaćuje se naknada za otkazivanje od 20% od ukupnog iznosa rezervacije.

 • Što ako avion kojim dolazim slijeće navečer kasno nakon radnog vremena?

  U slučaju kada imamo potvrđenu rezervaciju u vrijeme nakon radnog vremena, uvijek netko od djelatnika bude prisutan da izda vozilo.

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)