Doživi iskustvo bezbrižnog najma vozila uz pouzdanog suputnika.

Mi smo Last Minute tim!

Iskustvo i znanje koje danas posjedujemo gradimo od osnutka tvrtke 2006. godine. Dugogodišnje poslovanje rezultiralo je brojnim zadovoljnim klijentima i uspješnim suradnjama te smo ponosni na stečeni know - how u industriji najma vozila. Osim kompetencija i znanja, posjedujemo i veliku strast prema svemu što radimo te svaki izazov prihvaćamo kao priliku za napredak. .

Društvena odgovornost

Za nas preuzimanje odgovornosti znači stvarati uvjete za bolje sutra, kako za našu tvrtku, tako i za cijelu društvenu zajednicu. To se posebno odnosi na naše aktivnosti usmjerene na ulaganje i podškru zajednici kroz brojne suradnje i sponzorstva, ponajviše u područjima obrazovanja i sporta.

About About

Vision & mission

Vizija & misija

Naša vizija je razvijati konkurentne prednosti i biti vodeće društvo u području najma i prodaje vozila. Uz to, želimo biti prepoznat i pouzdan partner u Hrvatskoj i inozemstvu, koristeći znanje, iskustvo djelatnika i kontinuirane inovacije.

Naša misija je ostvariti zadovoljstvo klijenata i partnera društva kroz pružanje visokokvalitetnih usluga. Osim toga, nastojimo ostvariti maksimalno zadovoljstvo zaposlenika kroz pružanje ugodnog radnog okruženja, jednakih kriterija i mogućnosti usavršavanja i napredovanja.

Društvena odgovornost

Za nas preuzimanje odgovornosti znači stvarati uvjete za bolje sutra, kako za našu tvrtku, tako i za cijelu društvenu zajednicu. To se posebno odnosi na naše aktivnosti usmjerene na ulaganje i podršku zajednici kroz brojne suradnje i sponzorstva, ponajviše u područjima obrazovanja i sporta..

Satisfaction is paramount

Zadovoljstvo na prvom mjestu

Zadovoljstvo klijenata je naš glavni cilj ali i najveća motivacija u poslovanju. Našim klijentima želimo osigurati visoko kvalitetnu uslugu najma vozila koja je u potpunosti prilagođena njihovim potrebama. Pružanjem bezbrižnog iskustva najma, potičemo izgradnju povjerenja i odanosti s klijentima, a samim tim i dugoročnih odnosa s istima.

Our fleet

Naša flota

U našoj širokoj ponudi možete pronaći sve najveće brendove vozila prosječne starosti do 6 mjeseci, od manjih gradskih vozila, kompakt klase, elegantnih coupea, obiteljskih (poslovnih) limuzina, "fun" vozila - cabrioleta, monovolumena, putničkih kombija pa sve do luksuznih vozila. Po želji klijenta, može se birati između vozila s ručnim i automatskim mjenjačima u svim klasama. Osim toga, u ponudi imamo i elektirčna i hibridna, odnosno plug - in vozila te teretni program.

Poslovnice

Nudimo širok izbor vozila raspoređenih po poslovnicama koje pokrivaju središnju Hrvatska i obalu, od Dubrovnika do Istre.

Poslovnica - Rental stations

11 Poslovnica

Gradova - Rental stations

6 Gradova

Zračnih luka - Rental stations

6 Zračnih luka