Dugoročni najam vozila

U potrebi ste za automobilom na duži period? Imamo rješenje za Vas!

Dugoročni najam pod našim brendom Viator Drive nudi all inclusive uslugu bez dugoročne obveze i komplicirane papirologije.

Naša usluga je individualizirana i u potpunosti prilagođena vašim potrebama. Zajedno s Vama skrojiti ćemo rješenje koje obuhvača broj kilometara, tip vozila, uvjete korištienja i sve ostalo što može rezultirati najkvalitetnijim rješenjem u optimalnom paketu troška.
Više informacija o ponudi i pogodnostima dugoročnog najma pogledajte na: www.viatordrive.hr

ŠTO MISLIMO POD ALL - INCLUSIVE?

Viator Drive

Fleksibilno trajanje najma

Najmove je moguće ugovoriti u trajanju od 1 mjeseca na dulje. Svaki ugovor možemo prilagoditi u dijelu trajanja najma i ugovorene kilometraže sukladno Vašim potrebama.

Podrška u svakom trenutku

U bilo kojoj situaciji za vrijeme korištenja vozila možete se pozdati u našu asistenciju 24/7. Bilo da se radi o prometnoj nezgodi, ili pak nedoumici oko specifičnosti automobila poput dolijevanja Ad-blue tekućine naši stručnjaci su vam uvijek dostupni.

Osiguranje

Sva vozila pokrivena su policama obveznog i kasko osiguranja te policom osiguranja putnika u vozilu. Opseg pokrića i iznose sudjelovanja u šteti prilagoditi ćemo Vašim specifičnim potrebama i načinu korištenja vozila.

Održavanje i servisi

Svi troškovi redovnog održavanja i servisiranja vozila uvijek su uključeni u mjesečnoj najamnini. Na ovaj način svi nepredviđeni troškovi i brige za Vas postaju prošlost.

Gume

Vaše vozilo u svakom periodu godine biti će opremljeno adekvatnim pneumaticima. Jednako tako osigurati ćemo svu potrebnu podršku u slučaju oštećenja ili puknuća gume.

Štete na vozilu

U sklopu podrške upravljamo čitavim procesom od zaprimanja informcije o šteti na vozilu do organizacije popravka.

Mobilni u svakom trenutku

Ako vozilo koje koristite nije u voznom stanju zbog kvara ili prometne nezgode u najkraćem roku ćemo osigurati zamjensko vozilo za cijeli period popravka.

Neograničen izbor modela

U svojoj floti raspolažemo najširom gamom vozila dostupnih za najam. Bilo da trebate malo gradsko vozilo, luksuznu limuzinu, dostavno vozilo ili pak potpuno električni automobil mi u svojoj ponudi imamo pravi automobil za vas.

Poslovnice

Nudimo širok izbor vozila raspoređenih po poslovnicama koje pokrivaju središnju Hrvatska i obalu, od Dubrovnika do Istre.

Poslovnica - Rental stations

11 Poslovnica

Gradova - Rental stations

6 Gradova

Zračnih luka - Rental stations

6 Zračnih luka