Rent a car Zagreb

Last minute rent a car u Zagrebu ima dvije poslovnice kako bismo osigurali visoku dostupnost i jednostavnost isporuke željenih vozila. LAST MINUTE stručni tim stoji vam uvijek na raspolaganju na dvije atraktivne lokacije.

Prikaži informacije o poslovnicama:

Neovisno o tome trebate li luksuzno vozilo za poslovno putovanje, kompaktno, vozilo srednje klase, popularno SUV vozilo ili putnički i teretni kombi, na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i povoljnim cijenama. Iz široke ponude vozila, izaberite ono koje najviše odgovara destinaciji i trajanju vašeg putovanja. Potvrdite svoj izbor vozila uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju te otkrijte Zagreb - jednu od najljepših destinacija u Hrvatskoj.

Mali
VW UP,Opel Corsa...
Cijena od

23 €

Kompaktni
Kia Stonic,Opel Astra diesel...
Cijena od

29 €

Kombi / SUV
Opel Crossland,Dacia Jogger...
Cijena od

30 €

Srednji
Renault Megane Automatic,Opel Insignia Automatic...
Cijena od

55 €

Premium / Luksuzni
Mercedes C class Automatic,Mercedes E class Automatic...
Cijena od

69 €

Cijena najma svih vozila uključuje:
  • TP - Osiguranje od krađe
  • Neograničena kilometraža
  • CDW - Osiguranje od štete
  • Dodatni vozač
  • Aerodromska taksa
  • PDV 25%

Zagreb Najam automobila

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i sigurni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car Zagreb poslovnicama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u nekoj od naših poslovnica u lokaciji Zagreb.

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Zagrebu?

ISKUSTVO - LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 13 godina iskustva u poslovanju.

KVALITETA - Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.

VELIKI IZBOR VOZILA - U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Rent a car Zagreb - zračna luka

Rent a car Zagreb - centar

Last minute rent a car desination

Zagreb - Hrvatska

Zagreb je glavni i najveći grad Hrvatske. Pored muzeja i galerija od nacionalne važnosti u Zagrebu vas očekuje suvremena gurmanska scena te mnoštvo predstava i festivala. U Zagrebu nikada nije dosadno te svoje vrijeme možete provesti i u brojnim parkovima, slušajući razne izvođače na ulicama te uživajući na brojnim izložbama. Po dolasku u Zagreb, uz LAST MINUTE rent a car ne propustite niti jedan događaj ili znamenitost koju pruža. Zadržite svoju mobilnost na najvećoj razini i učinite svoje putovanje zabavnim i nezaboravnim.

Rezerviraj rent a car vozilo u Zagreb

FREE GPS - GPS UKLJUČEN U CIJENU (12.01.2018. - 31.03.2018.)