Rent a car Zagreb Najam automobila Zagreb: od 39,00€ /dan

Pronađi rent a car vozilo
Calendar Icon

Poslovnice

poslovnice Zagreb

Last Minute rent a car posluje u Zagrebu na dvije različite lokacije kako bi svojim klijentima osigurali laku dostupnost i jednostavnost isporuke željenih vozila gdje god se nalazili.

Kako bi proces preuzimanja vozila bio još brži i jednostavniji, napravite online rezervaciju i check in, a naš stručni tim će vam biti na raspolaganju za sve informacije tijekom cijelog perioda najma.

Zagreb.jpg

Zašto iznajmiti vozilo u poslovnicama Last minute rent a cara u Zagrebu?

users

Iskustvo

LAST MINUTE je jedna od vodećih tvrtki za najam vozila u Hrvatskoj s preko 17 godina iskustva u poslovanju.
star

Kvaliteta

Nositelji smo certifikata ISO 9001 koji garantira da redovito brinemo o postavljenim standardima kvalitete. Naše profesionalno poslovanje potvrđuju i nagrade svjetskog turoperatora TUI za najbolju rent-a-car uslugu na svijetu. Kada putujete s LAST MINUTE rent a carom možete biti sigurni da ćete primiti vrhunsku uslugu najma vozila.
pink car

Velika flota vozila

U ponudi s više od 2 000 vozila u svakom trenutku možete odabrati idealno vozilo za vaše potrebe. Uživajte u sigurnoj vožnji kroz Split uz uvijek dostupnu podršku našeg stručnog tima.

Cijena uključuje:

checkmark TP - Osiguranje od krađe
checkmark Neograničena kilometraža
checkmark CDW - Osiguranje od štete
checkmark Dodatni vozač
checkmark Aerodromska taksa
checkmark PDV 25%

Kategorije vozila

Iz velike ponude malih gradskih vozila, kompaktnih, vozila srednje klase, popularnih SUV vozila, luksuznih limuzina, putničkih i teretnih kombija, izaberite vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz jednostavnu ON-LINE rezervaciju potvrdite svoj izbor, jer na vaše potrebe odgovaramo s najboljom uslugom i najpovoljnijim cijenama.

Najam automobila Zagreb

Niste sigurni koje vozilo odabrati? Imamo flotu od preko 2000 vozila i uvjereni smo da imamo savršeno vozilo za najam u LAST MINUTE rent a car poslovnicama u Zagrebu. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo online i preuzmite ga u jednoj od naših poslovnica na lokaciji Zagreb.

Zagreb - Hrvatska

Zagreb je glavni i najveći grad Hrvatske. Pored muzeja i galerija od nacionalne važnosti u Zagrebu vas očekuje suvremena gurmanska scena te mnoštvo predstava i festivala. U Zagrebu nikada nije dosadno te svoje vrijeme možete provesti i u brojnim parkovima, slušajući razne izvođače na ulicama te uživajući na brojnim izložbama. Po dolasku u Zagreb, uz LAST MINUTE rent a car ne propustite niti jedan događaj ili znamenitost koju pruža. Zadržite svoju mobilnost na najvećoj razini i učinite svoje putovanje zabavnim i nezaboravnim.

Zagreb